bureau

Architectenbureau Visser en Bouwman stelt zich ten doel een kwalitatief hoogwaardige en duurzame bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving waarin de mens centraal staat. Wij werken binnen taakstellende budgetten en met duidelijke planningen. Wij werken aan een breed opdrachtenpakket in de woningbouw, culturele sector en utiliteitsbouw, zoals: stedenbouwkundige plannen, kantoren, woningbouwcomplexen, hotels, theaters, scholen en particuliere woningen.

Wij beschikken over moderne kennis en ontwerpvaardigheden o.a. op het gebied van duurzaam bouwen en ontwerpen in een integraal planteam. De architecten binnen onze organisatie stellen zich altijd op als onderdeel van een team om in gezamenlijk overleg tot een optimaal resultaat te komen. Onze opdrachtgevers kiezen ons vooral omdat wij complexe opgaven met veel verschillende belangen tot een goed resultaat kunnen brengen.

Ons personeelsbeleid is erop gericht om kennis binnen onze organisatie op te bouwen en vast te houden. Architectenbureau Visser en Bouwman heeft een gezonde bedrijfsvoering en heeft hoogopgeleide medewerkers in dienst die lange dienstverbanden hebben. Gemiddeld zijn onze dienstverbanden inmiddels meer dan 18 jaar. Hierdoor zijn onze medewerkers goed op elkaar ingewerkt en zijn er weinig wisselingen. Wij hebben hierdoor weinig faalkosten en kunnen voor een concurrerend honorarium werken.
Doordat onze organisatie tijdens de crisis onveranderd is gebleven kunnen wij onze opdrachtgevers stabiliteit en continuïteit bieden.

In 2014 was architectenbureau Visser en Bouwman winnaar bij een verkiezing georganiseerd door “Het Vastgoedjournaal” onder opdrachtgevers in heel Nederland. Anoul Bouwman won de categorie “Beste Architect” en architectenbureau Visser en Bouwman won de categorie “Meest meedenken met de klant” en was tweede bij “Woningbouw”