stageplaats

We bieden een gevorderde student bouwkunde de gelegenheid om in ons bureau mee te draaien in een of meerdere projecten. Dit project is een definitief ontwerp wat wordt uitgewerkt in Revit / BIM.

Het kan in verschillende bouwfases verkeren:
– Aanvraag omgevingsvergunning
– Verkoopfase
– Voorbereiding uitvoering

Onder leiding van de projectverantwoordelijke werk je aan het model waarbij de complexiteit van je werk afhankelijk is van je eigen capaciteit. Deze zal zich gedurende je stage ook zeker verder ontwikkelen.

De te verrichten werkzaamheden worden bepaald door wat er op dat moment gevraagd wordt en door jouw eigen interesse. Denk daarbij aan 2D opwerken of aanpassen van een model, maken van details, 3D modelleren, opzetten van datasheets, verzorgen van gegevens voor de omgevingsvergunning. Ook het voorbereiden van presentaties door maquettes, bezoek aan vergadering en andere zaken die in het project spelen, kunnen voorbij komen.

Kortom, Architectenbureau Visser en Bouwman biedt je de gelegenheid om in een architectenbureau met een “platte” organisatie en een open overlegstructuur veel ervaring op te doen waarbij je heel direct betrokken bent bij diverse onderdelen van het vak.

We kijken uit naar jouw reactie. Deze ontvangen wij graag digitaal via info@visserenbouwman.nl
(vermeld als onderwerp graag: sollicitatie stageplaats t.a.v. dhr. B. Spierings)

Bart Spierings
stagebegeleider